TURQUOISE

Job Description

TURQUOISE, kot kreator klase z 31 potniškimi sedeži nudi udobje in varnostne elemente v isti meri kot avtobusi višjih razredov.

Omogoča večje udobje potnikov z prenovljeno zunanjo in notranjo opremo. Prav tako nudi agilnost, ekonomičnost kakršno lahko doseže samo midi – bus. Njegove različice lahko dosežejo 33 sedežev ali omogočajo privilegij, ko gre za VIP opcijo s 27 sedeži.

TURQUOISE lastniku zagotavlja storitve kot idealen poslovni partner na področju potniškega prometa in turizma na kratkih in srednjih razdaljah. Zaradi obsega prtljažnega prostora, ki se je povečal z 4,2 m³, je problem prtljage sedaj le zgodovina. Poleg tega njegova nova vrata prtljažnika, ki se odpira navpično, zagotavljajo udobje in enostavnost uporabe.

Široka, tonirana in dvojno zastekljena potniška okna so dodatek notranjega dizajna in nudijo potnikom odličen razgled. Zahvaljujoč izjemno dobri in zanesljivi klimatski napravi ne manjka udobja v vročih poletnih dneh. Tudi ogrevanje, ki je zasnovano in izvedeno do zadnje podrobnosti, ponuja odlične pogoje za potovanje v hladnih zimskih dneh.

TURQUOISE seveda ponuja tudi veliko novosti na področju varnosti, in ga vse skupaj postavlja v dobro in realistično izbiro.

Projects Details

Back to top