VISIGO

Ob velikih inovacijah in raznolikosti, VISIGO kot nova ikona zavzema svoje mesto na tržišču kot novi igralec v sektorju turizma z predstavljanjem kvalitete Anadolu ISUZU.

S svojo sodobno in spektakularno kakovostjo in edinstveno zunanjo obliko, bo VISIGO zagotovo izpolnil vse zahteve v turističnem in linijskem prevozu potnikov.

S panoramsko stekleno streho je VISIGO drugačen od vseh avtobusov v segmentu in zagotavlja potnikom priložnost za jasnejša in bolj doživeta potovanja.

Poleg lepega in spektakularnega dizajna, vse opreme in tehničnih novosti, VISIGO zagotavlja udobje svojemu vozniku, rentabilnost gospodarju in najpomembnejše prostrano udobje in varnost potnikom.

TURQUOISE, kot kreator klase z 31 potniškimi sedeži nudi udobje in varnostne elemente v isti meri kot avtobusi višjih razredov.

Omogoča večje udobje potnikov z prenovljeno zunanjo in notranjo opremo. Prav tako nudi agilnost, ekonomičnost kakršno lahko doseže samo midi – bus. Njegove različice lahko dosežejo 33 sedežev ali omogočajo privilegij, ko gre za VIP opcijo s 27 sedeži.

TURQUOISE lastniku zagotavlja storitve kot idealen poslovni partner na področju potniškega prometa in turizma na kratkih in srednjih razdaljah. Zaradi obsega prtljažnega prostora, ki se je povečal z 4,2 m³, je problem prtljage sedaj le zgodovina. Poleg tega njegova nova vrata prtljažnika, ki se odpira navpično, zagotavljajo udobje in enostavnost uporabe.

Široka, tonirana in dvojno zastekljena potniška okna so dodatek notranjega dizajna in nudijo potnikom odličen razgled. Zahvaljujoč izjemno dobri in zanesljivi klimatski napravi ne manjka udobja v vročih poletnih dneh. Tudi ogrevanje, ki je zasnovano in izvedeno do zadnje podrobnosti, ponuja odlične pogoje za potovanje [...]

CITIBUS je posebej razvit, da zadovolji potrebe prevoza potnikov po starih mestih z ozkimi ulicami in za mestne predele z manjšim številom potnikov.

Anadolu Isuzu Citibus zagotovo omogoča znižanje obratovalnih stroškov, zahvaljujoč nizki porabi goriva.

Korak pred svojimi tekmeci

Anadolu Isuzu, ki vedno orje ledino v midi avtobusnem segmentu z inovativno vizijo – preoblikovani 7-metrski segment, v katerem je ohranil vodstvo na trgu že vrsto let. Razvojni inženirji Anadolu Isuzu so upoštevali nove zahteve v sektorju, in tako vse zbrali na modelu, ki je popolnoma nov od infrastrukture in do dizajna.

Tako je nastala družina ISUZU NOVO!

Novi ISUZU NOVO ULTRA je popolnoma drugačen od svojih predhodnih modelov, z svojimi dimenzijami in opremo. NOVO ULTRA lahko sprejme z različnimi postavitvami sedežev do 29 potnikov. NOVO ULTRA, katerega širina vrat, notranja višina in širina koridorja se je povečala zaradi povečanih dimenzij, je prinesla največ možnega udobja za kolena.

NOVO ULTRA je podedoval dovolj močen motor z 190 KM, kar ga uvršča kot resnega tekmeca na trgu v svoji skupini!

Kralj mestnega prometa

CITIPORT je idealna rešitev za javni prevoz. Zahvaljujoč svoji prostorni notranjosti ta avtobus potnikom nudi izredno udobno in varno vožnjo v vseh trenutkih.

Ob upoštevanju dejanskih potreb v večjih prestolnicah in mestih, je novi 12 meterski Anadolu Isuzu CITIPORT zasnovan tako, da izpolnjuje koncept javnega prevoza “idealna rešitev za javni prevoz.”

CITIPORT je privlačen avtobus zahvaljujoč svojemu izrednemu in edinstvenemu zunanjemu videzu.

    Back to top